Gossos

Menjar de gos

Purina

Affinity

Royal Canin

Picart

Friskies Brekkies (complet, mini, tendradeliciós) Mida (giant, adult, medium, mini) Select
Proplan Libra Raça (labrador, pastor alemany, bulldog francés, yorkshire, etc.) Nutribest
Dog Chow Advance Veterinària Canis
       

Eukanuba

Galito

Naturals

Mida (large, medium) Bubbo Q34 Alpha spirit
Veterinari Gos N F Instinct
    NaturePlus+

 

Guia de mides:

Affinity:
  1. Maxi: >25kg
  2. Medium: 10-30kg
  3. Mini: <10kg
Royal Canin: 
  1. Giant: >45kg
  2. Large: 26-44kg
  3. Medium: 11-25kg
  4. Mini: <10kg
Affinity:
1. Maxi: >25kg
2. Medium: 10-30kg
3. Mini: <10

 

Gossos

Pro Plan - Puppy - Small&mini - Sensitive derma

Aliment per a gossos de races petites o mini amb la pell sensible. Conté nutrients que ajuden a minimitzar les reaccions cutànies, afavoreix la salut de la pell i del pèl.

Pro Plan - Puppy - Small&mini - Health&wellbeing

Menjar específic per a cadells de races petites o mini. Ajuda a afavorir la salut i el benestar d'aquests cadells. Cal tenir en compte que els gossos petits tenen un estómac més i petit i, per això, els cadells endeixen a créixer més ràpidament que altres races més grans. Pro Plan presenta una...

Pro Plan - Puppy original 2-12

Satisfà les necessitats específiques de cadells d'entre 2 i 12 mesos d'edat. Reforça el sistema immunitari i les defenses naturals del gos. Afavoreix l'equilibri intestinal de manera que permet que el gos creixi sa i, a més a més, evita les infeccions i els problemes digestius.

Prop Plan - Puppy Large Robust

Conté nurtients que es troben en la llet materna i ajuden al creixament del cadell. Satisfà les necessitats bàsiques d'aquesta raça durant els primers mesos: fa que el gos generi unes articulacions saludables - necessàries per aguantar el seu cos robust -, conté nustrients especials que augmenten...

Pro Plan - Puppy digestion 2-12

ALiment pensat per als gossos amb problemes digestius. Ajuda a mantenir la salut intestinal als cadells de fins a 12 mesos d'edat. 

Pro Plan - Puppy large athletic 2-24

Satisfà les necessitats dels cadells de raça gran amb un físic atlètic, entre els 2 i els 24 mesos de vida. Aquest tipus de races, pel seu caràcter actiu i esportiu, necessiten una major quantitat d'energies i proteïnes que ajudin a desenvolupar la massa muscular.

Pro Plan - Senior original +7

Aliment especial per a gossos majors de 7 anys. Conté nutrients que ajuden a potenciar l'estat d'alerta, l'agudesa mental i el funcionament del cervell.

Pro Plan - Sterilised original

Menjar especial per a gossos esterilitzats o castrats. Alt contingut de proteïnes, hidrats de carbó i fibra que ajuda, per una banda, a contrarrestar els efectes hormonals de l'operació i, per altra banda, a saciar el gos  per evitar que tendeixi a menjar més del necessari.

Pro Plan - Light Original

Aliment especial per a gossos amb tendència a engreixar-se: ajuda a mantenir la línia i també a perdre pes. Ajuda a aconseguir una bona funció cardíaca i unes articulacions saludables.

Pro Plan - Adult - Small&Mini - Health&Wellbeing

Aliment per a gossos de raça mini o petita en edat adulta. Satisfà les necessitats d'aquest tipus de races amb un metabolisme més ràpid, incorporant en la croqueta la quanitat de nutrients necessaris de forma concentrada. A més, també es preocupa de mantenir les dents i les genives sanes i fortes.