Novedades

Duo Delice Proplan

03.11.2014 16:35

Per la compra de cada sac de DUO DELICE PROPLAN entres dins el sorteig d'una cafetera NESPRESSO. El sorteig es farà el dia 18 de desembre del 2014.

Som-hi!!

 

 

 

Planter per l'hort

20.10.2014 15:00

És moment de comprar planter per l'hort si volem tenir un bon assortiment d'hortalisses de cares a l'hivern. Ara és el moment de plantar pastanaga, ravenet, bròquil, col, faves, pèsols, naps, espinacs, cebes tendres, alls tendres, escarola, xicoria i enciams.

Xampinyons i gírgoles embalades

10.10.2014 16:45

Com l'any passat ja tornem a tenir a la vostra disposició gírgoles en bala perquè les pougueu cultivar a casa vostra! Aquest any com a novetat us oferim també xampinyons en bala. 

CONSELLS PER A LA CULTIVACIÓ A CASA

Si l'any passat no ho vau provar us animem a fer-ho aquest any, obtindreu bons resultats de la manera més simple! Les gírgoles i xampinyons embalats estan preparats per cultivar-se fàcilment a casa. Es tracta d’una placa de palla premsada i embolicada amb un plàstic negre amb petits forats per on surten a mesura que van creixent. Els substrat s'elabora amb fusta i cereals seleccionats, que proporcionen al bolet tots els nutrients i minerals que necessita per a desenvolupar-se bé i adquirir les qualitats que el caracteritzen. Cal tenir en compte l'humitat, que s'ha d'anar controlant perquè les bales sempre estiguin humides; i el sol, que no pot tocar directament als bolets.

XVIIIª Exposició Internacional d'aus de Camallera

06.10.2014 18:00

Ocells criats a mà

03.10.2014 16:56

Tenim a la vostra disposició una bona colla d'ocellets criats a mà. A la foto en podeu veure la mostra: un lloro xerraire, unes ninfes precioses, unes carolines increïbles i uns perquitos molt eixerits!

Vídeo promocional: 

 

 

Versió descarregable:

COAVI EN GIRONA(240p_H.264-AAC).flv (3,2 MB)