Aus de corral

 

Galliner de dos pisos amb teulat a dues aigües. COAVI Ullà.

El galliner

Lyon

Casa esplèndida per a les nostres gallines. N'hi poden viure de 2 a 6. Fàcil accés des de l'exterior i es pot moure per canviar-la de lloc. 

Bristol

Caseta amb capacitat per 4 gallines. Permet gaudir del sol i picotejar herbes des de la casa.

Brussel·les

Un gran xalet per a gallines. Molt recollit per soportar el vent, la pluja o el sol a l'estiu. S'hi poden ficar fins a 10 gallines. 

Tela plàstica

De 2m d'amplada i fins a 200m de llargària. El costat del quadrat fa 16mm. És resistent a trencar-se i als rajos solars. Ideal per tapar sostres. 

Tela de ferro galvanitzada

La clàssica hexagonal de tota la vida. Per delimitar el territori del bestiar o per fer reparacions interiors. Alçada d'1m i llargada de 5 o 25m. Els forats poden ser de 4 diàmetres diferents: 19, 25, 31 o 51mm. 

Tela de malla electrosoldada

Molt forta, serveix per evitar l'entrada de ratolins i pardals. Alçada d'1m. Llargada de 5 o 25m. Els forats interiors poden ser de 3 diàmetres diferents: 12, 14 o 25mm. 

Gàbia, Hospital per Gallines

Serveix per aillar animals malalts o per posar en quarantena nous animals. Gàbia amb 3 departaments amb menjador i abeurador automàtics. 

Ponedors metàl·lics

Solució perquè les gallines no trenquin o embrutin els ous. També serveix per guarir els ous, per les persones que no els poden recollir a diari. Poden ser de 1, 2 o 3 departaments. 

Tolva gran capacitat

Tolva exterior de gran capacitat per alimentar els animals.